Reviews


Gerlinda & Rens....We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige bloemen!! Alles was zo mooi en perfect! Precies zoals we in gedachten hadden! En dat bruidsboeket ook, wauw!!

 

Harmke & Rian....Nogmaals dank voor de prachtige corsages en het bruidsboeket. Hij viel bij de bruid (En bij mij) erg in de smaak. Helemaal geslaagd!

 

Anita & Edwin....Heel erg blij met de bloemen, ook de backdrop was helemaal top, veel complimentjes gehad en je naam doorgegeven. 

 

Sandra & Corné....we willen je heel hartelijk danken voor het prachtige resultaat en het fijne contact! Wat een kunstwerk had je ervan gemaakt, helemaal mijn smaak. Ook de corsages en de bloemen aan de autospiegels waren super, dank!

 

Denice & Martijn....we willen je nog echt mega bedanken voor de bloemen! Het was perfect, superleuk!

 

Eveliene en Sylvester....we hebben een mooie dag gehad! Bedankt voor de mooie bloemen, je vriendelijkheid en service!

 

Gerwiene & Marc....we hebben een superdag gehad en waren (en zijn) erg blij met de bloemen die jij hebt verzorgd! Ik heb complimentjes gehad over het bruidsboeket en ook de corsages en het autostuk zijn heel mooi gebleven de hele dag. Heel erg bedankt nogmaals!

 

Hans & Irma....wat hebben wij genoten van je mooie bloemwerk. Het zag er fantastisch uit. We hebben het als zeer prettig ervaren hoe je ons als klant hebt behandelt. Het voelde erg warm aan, dankjewel daarvoor.

 

Aart & Marieke....nogmaals bedankt voor alles, de bloemen waren prachtig, precies zoals wij het wilde.

 

Laura & Arie....de bloemen waren echt prachtig!

 

Arjan & Henrike....prachtige bloemen, veel complimenten gekregen, we zijn dik tevreden.

 

Kevin & Sanne....nogmaals ontzettend bedankt voor de bloemen, wat waren ze prachtig. Het autostuk ook helemaal zoals we het bedoelde, echt super!

 

Sanne & Thomas....dankjewel voor de prachtige bloemen! Het heeft onze dag helemaal afgemaakt!

 

Gerhard & Vivian....we waren echt ontzettend blij met de bloemen, het was zo mooi allemaal!