Bruidswerk


Styledshoot in het prachtige parkhotel Hugo de Vries

Fotograaf: Dyonne fotografie & Djessica fotografie


Weddingshoot bij de Mariënhof te Amersfoort


Bohemian

Voorbeelden van een Bohemian boeket, deze is op verschillende manieren te schikken, vraag naar de mogelijkheden, of hebben jullie zelf een idee? Top, er is namelijk heel veel mogelijk in deze trendy stijl.

Deze leenvazen zijn opgemaakt in Boho look, maar kan natuurlijk ook worden geschikt in elke andere stijl en kleur die bij jullie bruiloft past. 

Ook bloemenkransen, backdropversieringen, tafeldecoraties, deurkransen en nog zoveel meer... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zie onderstaande foto's.

 


Wat een lieve review van Elisa & Ewout: we hebben ontzettend genoten van de dag én de bloemen! Het was echt prachtig en helemaal in de stijl en de kleuren die wij mooi vinden! Dankjewel!

( foto's zijn gemaakt door Dyonne Fotografie)


Bruiloft in Garderen van Merel & Max


De kleurige bruiloft van Deborah & Ruben


Naomi & Kelly trouwden op kasteel de Vanenburg. Met een touch off gold in het boeket, corsage en standaard en grondstuk, deze zijn makkelijk te verplaatsen op locatie, handig toch?


Lindsay & Daniël trouwden op landgoed Schovenhorst in de bossen. En wat een mooie reactie heb ik gekregen: wat een prachtige bloemen en het was echt fantastisch opgemaakt. Heel erg bedankt!

 

De 5 onderste mooie foto's zijn gemaakt door: Imagine Photo


Alinda & Jurian wilden graag de vrachtwagen versierd als hun "trouwauto", de bloemenslinger lag later te shinen op de dinertafel, tof !


Julia & Roy trouwden in de Salentein


Nicol & Okke trouwden bij Landgoed Klarendal, dit tot stand gekomen via videobellen aangezien ze niet in de buurt wonen, helemaal leuk!


Amber & Yannick in de Mariënhof in Amersfoort.


Jenneke & Martijn, hadden oa gekozen voor een standaard ( leen) met bloemen opgemaakt in stijl van het bruidsboeket, deze standaard is makkelijk te verplaatsen van bijvoorbeeld ceremonie naar de kerk en/ of feestlocatie. Ook de bloemen mét schaal kunnen jullie na de bruiloft mee nemen naar huis, leuk toch?  Deze foto is gemaakt bij Staverden.


Charissa & Rob


Gerlinda & Rens                                                              Locatie: Schovenhorst      Foto's: Daniëlle Blokland


Harmke & Rian

Wat een lief bedankje van dit bruidspaar!  En wat een mooie foto's, deze zijn gemaakt door: Marit de La Vera photography.Anita & Edwin

Met dank aan bovenstaande foto: Dyonne FotografieSandra & CornéDenice & Martijn wonnen in 2021 het bruidsboeket met de Facebook actie.

Bovenstaande foto's zijn gemaakt door Danielle Blokland Fotografie.
Gerwiene & MarcEveliene & Sylvester


Werk in wording... : )

Waterval bruidsboeket gestoken in een houder met oase.Bruiloft Hans & IrmaBruiloft Marieke & AartBruiloft Geertje & Rinus


Bruiloft Henrike & ArjanBruiloft Laura & ArieBruiloft Liesbeth & MichelBruiloft Max & Myléne


Bruiloft Alette & Hans, zij hadden meegedaan met de Facebook actie in 2020 en wonnen een bruidsboeket!Bruiloft Jolanda & Vincent


Bruiloft Arnya & RobbieBruiloft Saskia & RonaldBruiloft Vivian & GerhardBruiloft Karin & JeroenBruiloft Loes & Ivan
Bruiloft Desirée & Ben

Locatie: Hoeve Kindergoed Ermelo, Taart : Cake to go, Foto's : Aline BoumaBruiloft Melissa & ErikBruiloft Renate & Nick

Foto's studio AntoinetteBruiloft Aline & Dennis


Bruiloft Rosalie & MennoBruiloft Marloes & ArresBruiloft Sanne & Thomas

Fotograaf: Emma van der Schelde


Deze kransen als verrassing door de ouders besteld ; )