Welkom

 

Welkom op mijn website. Mijn naam is Irene Poll.

 

                                                 "Passie creëert kunst"

 

Vanuit dit oogpunt ben ik ooit begonnen met bloemschikken. Eerst hobbymatig, inmiddels uitgegroeid tot specialist in bruidswerk en daarna tot specialist in rouwwerk.

 

Scholing

Ik heb diverse professionele cursussen gevolgd bij o.a. Boerma Instituut in Aalsmeer. Regelmatig volg ik bijscholingscursussen om up-to-date te blijven en van de laatste trends op de hoogte te zijn.

 

Specialist in trouw- en rouwbloemen

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het maken van trouw- en rouwbloemen. Ooit begonnen met alleen het maken van trouwbloemen, en na het behalen van het internationale vakdiploma, nu ook rouwwerk. Mijn passie is om met aandacht en zorg mooi, betaalbaar en kwalitatief bloemwerk bij te dragen aan deze bijzondere momenten in het leven.

 

Betaalbaar

De kosten van het bloemwerk lopen al snel op. Bij Flower & Deco kan ik de kosten laag houden omdat ik zelfstandig werk en een eigen werkruimte heb. Kwalitatief hoogwaardig trouw- en rouwwerk afleveren is voor mij vanzelfsprekend.

 

Persoonlijk

In een kosteloos kennismakingsgesprek ( dit kan natuurlijk ook telefonisch) neem ik graag alle details door. Ik geef graag advies dat aansluit bij de persoonlijke wensen, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat zullen komen.

 

 

 

 


D

U

U

R

Z

A

A

M

 

 

Tegenwoordig is duurzaamheid iets waar wij ons steeds meer bewust van zijn. F & D probeert hier ook een steentje aan bij te dragen, waar mogelijk, door alleen eerlijke en kwalitatief hoogwaardige bloemen in te kopen rechtstreeks vanaf de veiling. Daarbij is ook de oase (steekschuim) die wij gebruiken  biologisch afbreekbaar.

 

En na een bruiloft blijven er nog vaak veel materialen over die nog prima geschikt zijn om her te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan vazen, kleine tafelvaasjes, tule voor een backdrop, etc. Om verspilling hierin te beperken, bieden wij verschillende materialen te huur aan voor een kleine bijdrage. Zo creëren wij met elkaar een stukje duurzaamheid!